Babymassage

In een vertrouwde omgeving voor moeder en kind.

Babymassage is in de eerste plaats heel leuk om te doen omdat vrijwel elke baby ervan houdt om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden. Massage voldoet niet alleen aan de intense behoefte van kinderen om aangeraakt te worden, maar het biedt ook de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

“Zomam staat voor aandacht, respect en passie voor jou en je kindje.”

De voordelen

Woordloos communiceren met je kindje

Babymassage is woordloos communiceren. Wat voel je onder je handen? Hoe reageert de baby erop en wat doe je daar dan weer mee? Al doende ontstaat er een heel gesprek in lichaamstaal waardoor je elkaar steeds beter leert kennen en aanvoelt. Dit geeft een enorme voldoening aan zowel ouder als kind. Je baby voelt zich veilig en gekend wat de overgang van baarmoeder naar buitenwereld zal vergemakkelijken.

Stimulerend en kalmerend

De massage stimuleert ook de werking van allerlei organen en systemen in het lichaam, maar bevordert ook het algemeen welbevinden. Door het opheffen van spanningen in het lichaam wordt je kindje rustiger en meer in balans. Een massage heeft een kalmerende invloed op het hele organisme. Na een massage word je ontspannen en tegelijkertijd energieker. Slap weefsel wordt gestimuleerd, verkrampte spieren ontspannen zich.

Beïnvloeding lichamelijke processen

De volgende processen in het lichaam worden door massage direct beïnvloed:

– De doorbloeding van weefsels

– De ademhaling

– Spijsvertering (kinderen met krampjes regelmatig masseren)

– Slaap

– De ontwikkeling van de tastzin

Privécursus bij jou thuis

In een vertrouwde omgeving voor moeder en kind.

Ik kom in overleg met jou op een ochtend of middag bij je thuis.

Geen gesleep met spullen want ik neem alles voor je mee en geen oppas regelen voor eventuele andere kindjes. Het enige dat je nodig hebt is een goed verwarmde en rustige ruimte.

Ik kom twee keer bij je thuis.

Je krijgt de massageolie erbij en een hand-out om alle stappen nog eens na te lezen. De massageolie die Zo mam gebruikt is een heel fijne natuurlijke olie die goed verdragen wordt door de tere babyhuidjes. Het is een puur plantaardige olie en zonder extra toevoegingen.

Ook krijg je informatie over de ontwikkeling van je kindje, advies op maat en veel handige tips en trucs.

Je kunt je opgeven als je kindje minimaal 6 weken oud is tot dat hij of zij gaat kruipen.

Ook leuk om de Babymassage-cadeaubon te krijgen of te geven!

De kosten zijn € 55,- excl reiskosten bij een afstand van meer dan 5 km van Nibbixwoud. Zie hiervoor de tarieven,
Inschrijven Babymassage

Groepscursus

Bij voldoende deelname is het ook mogelijk om in groepsverband de babymassage te doen. Vraag naar de mogelijkheden.

Ervaringen

Marion, Wat hebben Sam en ik genoten van de babymassage cursus aan huis. Het was heel fijn dat ik de deur niet uit hoefde en dat Sam na de massage gelijk in z`n eigen bedje kon. Hij had een heerlijke lange tuk gemaakt.

Jasmijn, moeder van een zoontje

Mijn vriend en ik vonden het heel leuk om de baby massage samen te doen. Zo kunnen we allebei Julius masseren. Je uitleg was duidelijk en helder. Ook aan je tips hebben we veel gehad. Bedankt!

Mellanie en Jasper, ouders van een zoontje.

Heel erg genoten van een uurtje ontspanning voor mij en mijn dochtertje. Nu kon ik echt even tijd voor haar maken. Met drie kinderen schiet dat er nog wel eens bij in. Echt even quality time voor haar en geen gesleep met de hutkoffer (lees luiertas)

Marit, moeder van drie

Marion Boon

Een vertrouwde omgeving voor moeder en kind

Zakelijk

Kolgans 22 | 1688WS Nibbixwoud

KvK 53449479

Volg mij

Share This