Marion Boon

Gediplomeerd yoga-docent en yoga-masseuse

Over Marion

Yoga heb ik altijd als iets wonderlijks ervaren. Het is niet iets wat je doet , maar wat je beleeft.

Nadat ik in 2004 begon met zwangerschapsyoga,  ik was zwanger  van mijn tweede kind,  ben ik daarna doorgegaan met de Hathayoga. Het fijne gevoel van even bij mijzelf komen en rust te nemen sprak mij erg aan. Bij mijn derde zwangerschap  had ik uiteraard weer  voor zwangerschapsyoga gekozen en weer vond ik het super fijn om te doen. Daarom was het voor mij een heel vanzelfsprekende stap om de opleiding tot zwangerschapsyoga-docent te doen.

Om nog meer yoga te kunnen geven,  mijn ervaring te vergroten en te delen ben ik mij ook gaan verdiepen in de Hathayoga.

Hathayoga is voor iedereen en  een heerlijke manier om bezig te zijn met je lichaam en geest. Het is dynamisch en toch rustgevend. Het is ontspannend en tegelijkertijd geeft het je veel energie.

Daarnaast heb ik de yin yoga opleiding gedaan bij Bivag en ben ik dus ook Yin-yoga docente geworden. Yin yoga is een yoga vorm die je veel geeft. Yin Yoga geeft ruimte, laat voelen, verbindt met je emotie, verkent je fysieke grenzen, boort de diepere lagen aan, geeft gronding en laat alles stromen.  Helemaal in het moment komen staat centraal bij de Yin.

Ook de opleiding tot Stoel-yoga docente  paste helemaal in mijn straatje.  Omdat ik streef naar yoga vormen die echt voor iedereen geschikt zijn.  Deze vorm van yoga is de meest laagdrempelige die er bestaat en zo fijn om te kunnen doen.  Juist als je moeite hebt met de reguliere manier van yoga, dus op een matje, kun je de oefeningen wel doen op een stoel.  Stoel yoga is met recht yoga voor iedereen.

Ik ben vooral een yoga-docente die oog heeft voor jou. Of dit nu in je zwangerschapyoga of in een van de andere yoga lessen is, iedereen kan het beoefenen en iedereen is welkom. Ik sta voor een persoonlijke aanpak en heb aandacht voor wat jij nodig hebt. Ik geloof dat yoga niet zomaar een paar oefeningen zijn waarbij je je in allerlei standen moet wringen, maar in het proces wat yoga te weeg brengt met jou. Door goed naar je lichaam te luisteren, door het in je eigen tempo te doen en door ook als je van je matje afstapt de rijkdom van de yoga met je meeneemt. Dat is niet alleen yoga doen, maar vooral beleven.

Marion Boon

Een vertrouwde omgeving voor moeder en kind

Zakelijk

KvK 53449479

BTW-nummer NL002121111B62

Share This